Läs min bilderbok

Klok som en pudel....
ja, det var hon verkligen min lilla Skrållan...

Men hon lämnade mig i augusti 2014. Min hund var min "tvillingsjäl"....  och här ännu ett mirakel..

Hon hade liksom jag en inflammatorisk tarmsjukdom och precis som jag blev hon undersökt med koloskopi. Jag ca 50 gånger och Skrållan en gång. Hon hade inflammation i tjocktarmen men kunde inte opereras. Efter några månader, med specialfoder och samma mediciner jag har haft under många år, så blev hon lite bättre. Men eftersom hon stod på mycket mediciner påverkades hennes immunförsvar negativt och fick lite tårvätska i ögonen.  Detta påverkade hennes syn så hon kunde inte se tillräckligt bra. En kväll råkade hon gå på en pinne så hon skadade sitt öga mycket svårt. Det fanns inget att göra för att minska den hemska smärta hon måste haft i sitt ögat.  Jag vet hur det kan kännas eftersom jag bara några månader tidigare också fick en pinne i ögat.... Jag skadade bara hornhinnan vilket var lindrigt jämfört med min stackars Skrållan. Men visst var det underligt att vi båda drabbades av samma sak, en pinne i ögat och skadad hornhinna,,..Hon har lämnat mig med stor saknad....


Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.07 | 17:18

Theres, gå in under fliken kontaktsidan och skicka ett meddelande till mig så jag kan kontakta dig. Jag har en del hemma från bokförlaget så du kan köpa av mig.

...
20.07 | 14:26

Hej! Var kan jag få tag på boken "en dag i sänder"? :)

...
21.02 | 00:21

tack för din kommentar. Om du vill skriva lite mer så kan du gå in på kontaktsidan och skriva så mycket du vill så får jag det som mail och kan svara dig på det

...
20.02 | 18:52

Hej! Första gången jag tittade in här. Såg på stayfriends att du hade en hemsida. Så företagsam du är. Skulle skrivit mer men det går ju inte, märkte jag.
Kram

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS